Alege Pacanele

Voodoo

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Voodoo

Voodoo gratis joc ca la aparate onlineVoodoo este un slot video cu 10 linii de plata si cu 5 role bazat pe ritualurile din Africa. Tema insasi este misterioasa, iar pini sunt presati in papusi care replica unii oameni. E o chestie terifianta. Jocul de pacanele a fost conceput frumos si are o atingere emotionanta in el.

Voodoo gratis joc ca la aparate online

 

Designul acestui joc este complet uimitor. Rotile au iedera verde si stau in adancurile unei paduri misterioase. Cand te uiti peste tamburi, primesti lumanarile care se misca in ceata scazuta si in briza. Fiecare bobina a fost separata de bucata de lemn si de iedera. Simbolurile bobinei arata intarziat si devin vii daca faceti o victorie. Coloana sonora emana melodiile infioratoare, iar muzica adauga atmosfera infricosatoare.

Jocul de pacanele are 20.000 de monede care nu sunt progresive si pot fi castigate cu 5 dintre simbolurile majore. O femeie din Voodoo plateste suma de jumatate de jackpot, care este de 10.000 de monede. Jocul ofera o caracteristica de pariere si daca castigati, va fi declansata la role si permite jucatorului sa castige mai multe victorii. Jocul are cinci carti; prima din stanga este cartea dealerului. Ar trebui sa alegeti dintre celelalte patru care au fata in jos pentru a bate cartea dealerului.

Simboluri de joc

Wild: masterul voodoo este un simbol salbatic si inlocuieste alte simboluri gasite la role. Cand obtineti trei veti obtine 10 rotiri gratuite

In timpul rotirilor gratuite, orice simbol care face o combinatie castigatoare, se va extinde astfel incat sa ajunga la mai multe alte pozitii.

 

No comments

Leave a Reply