Alege Pacanele

Macarons

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Macarons

Jocul de cazino online Macarons gratuitMacarons este un joc de pacanele cu 5 role cu 10 linii de plata si este cea mai buna scuza pentru a se arunca cu capul intr-o lume gustoasa cu dulciuri elegante, impreuna cu o picatura de rafinament francez in partea de sus. Jocul de cazino va ofera o invitatie de a va bucura de gura si de o grafica frumoasa, in timp ce, in acelasi timp, va puteti bucura de suficiente victorii.

Jocul de cazino online Macarons gratuit

 

Jocul de pacanele este o invitatie la o receptie de nunta in Franta, dar nu trebuie sa mergeti acolo cu mana goala, deoarece va trebui sa faceti o oprire si sa cumparati toate proviziile delicioase disponibile.

Tambururile jocului de cazino sunt puse in magazin in sine si se afla intre piramidele literale si dulciurile pentru faimoasele macaroane. Sunetele jocului sunt acordeoane si vioi. Acestea ofera o rola distincta pariziana, care este o reminiscenta a filmului francez clasic.

Pentru a reda, va trebui sa incepeti prin stabilirea valorii preferate a monedei incepand de la 0.01 pana la 5. Cand va mutati in partea de jos a ecranului de joc, puteti gasi sageti in sus sau in jos unde y poate seta cu usurinta numarul de monede vrei. Cand castigi, inca mai ai sansa de a dubla victoria cu optiunea de risc.

Simboluri de joc

Jocul de cazino are carti obisnuite, dar acestea nu sunt atat de valoroase. Cu toate acestea, exista o intorsatura, deoarece acestea par umplute cu smantana si macaroane delicioase care au fost etichetate ca Jack pana la un rege. Simbolurile care platesc un pic mai mare sunt macaroanele cu aroma de portocale, zmeura, afinele si fisticul.

No comments

Leave a Reply