Alege Pacanele

The Vikings Endorphina

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Vikings Endorphina

Joaca gratis pacanele The Vikings Endorphina online

Slotul online Vikings este un joc de pacanele cu 5 sloturi si cu 20 de linii. Este jocul bazat pe navigatorii norvegieni germanici cu vikingi de sex feminin si o grafica frumoasa. Acesta a fost conceput pentru a avea o subtila erotica.

Jocurile sunt jucate cu varianta medie si sunt disponibile cu optiunea demo.

Joaca gratis pacanele The Vikings Endorphina online

 

Scena a fost pusa intr-un anumit loc in Marea Nordului Rece si exista o pestera inghetata care are forme organice cu gheata frumoasa. Simbolurile reprezinta principala atractie, dar meniul este accesibil si sub simboluri. Pentru a opri cele 20 de linii de castig, trebuie sa faceti clic pe fiecare parte a bobinei pentru a seta. De asemenea, puteti decide numarul de monede pe care doriti sa le pariati la fiecare linie activa.

Jocul de pacanele include, de asemenea, caracteristica jocului de noroc sau jocul de risc

Bonusuri si simboluri

Cand apasati pe meniu, veti vedea tabelul de plati. Puteti gasi pictogramele de plati mici si cardurile normale care incep de la 10 la ace. Altii sunt vikingii, longships, cal de razboi si scuturi puternice. Cu simbolurile standard, cel mai mult puteti castiga este de 1.000 de ori pariul stabilit pentru fiecare linie.

Un card wild in joc este o corabie si se anima si pluteste maiestuos in apa albastra arctica. Este simbolul care poate inlocui alte pictograme din joc, dar nu un Viking Skull. Simbolul salbatic stivuit este activat de cranii imprastiati. Cu aceasta optiune, veti obtine salturi suplimentare care vor aparea in cele 12 rotiri care vor urma.

No comments

Leave a Reply