Alege Pacanele

Origami

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Origami

Jocul de cazino online Origami gratuitOrigami este un joc de cazino distractiv care are 5 tambururi si 10 linii de slot video. Jocul arata dragut si nevinovat si are masini de slot cu variante mari. Jocul are multe caracteristici frumoase si acestea sunt sursa castigurilor mari.

Jocul de cazino online Origami gratuit

 

Artistul si designerii jocului sunt foarte calificati si se reflecta in acest joc. Muzica si efectele sonore creeaza cea mai buna atmosfera si se adauga experientei sale.

Tinand cont de acest lucru, jocul de cazino vine cu cel mai bun selector normal. Cel care se gaseste in partea stanga sus este utilizat pentru a alege intre pariuri. Monedele pot fi selectate in partea stanga jos si pot varia intre 1 si 100 de unitati. Pentru a crea parghie, va trebui sa alegeti liniile bine. Jocul de cazino are un mini-joc de risc in care puteti dubla victoriile.

Bonusuri si simboluri

Jocul are cifre diferite si le include pasari, broaste, pesti, pisici si caini. Simbolul care plateste cea mai mare este moara de vant de hartie. Daca primiti 5 dintre ei, atunci veti obtine 500 de monede pana cand pariati o moneda pentru fiecare linie. Simbolurile trebuie sa inceapa de la bobina din stanga pe linia de plata activa.

Jocul de cazino nu contine niciun fel de salbaticie sau risipa. Singura caracteristica interesanta este multiplicatorul de pisici. Acesta va duce intregul joc la un nou nivel. Pisica portocalie va aparea oriunde pe role, in mod aleatoriu, astfel incat sa cunoasteti multiplicatorul pe care spinul in desfasurare il va obtine cand castigati.

No comments

Leave a Reply