Alege Pacanele

Satoshis Secret

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Satoshis Secret

Jocuri Pacanele Satoshis Secret Online GratisSatoshi’s Secret este jocul de cazino bazat pe popularitatea criptocurrency si Bitcoin. Jocul are 20 de linii de plata cu 6 role. Acest slot video dispune de doua jocuri cu bonusuri, unul dintre ele implica tranzactionarea, iar cealalat implica hacking-ul.

Jocuri Pacanele Satoshis Secret Online Gratis

 

Jocul de cazino se numeste Secretul lui Satoshi, deoarece este persoana care este Bitcoin si a reusit sa-l publice in anul 2008. Interfata cu utilizatorul jocului arata la fel ca Matrix si exista prea multe grameze digitale si verde.

Cele 20 de linii de castig ale jocului pot fi ajustate in functie de modul in care va plac si puteti avea o singura linie de plata la masa. Cu toate acestea, exista si alte optiuni pe care le puteti bucura in acest joc. De exemplu, puteti paria 1 sau chiar 100 de monede pentru fiecare linie si acest lucru mareste marimea monedei in mod implicit de 0,1 pentru peste 5,00 de credite.

In plus, jocul are o caracteristica de pariere si este activat ori de cate ori castigati. Veti putea dubla castigarea daca ghiciti corect cartea de mister.

Bonusurile si simbolurile

Simbolurile din joc se bazeaza pe hacking si criptocurrency, dar exista, de asemenea, icoane cu carduri mici de plata. Jocul are, de asemenea, salbaticie si inlocuieste alte simboluri din joc.

Poti declansa un bonus de tranzactionare daca ai 4x simboluri Bitcoin la bobina. Aceasta caracteristica va incepe sa utilizeze un numar implicit de credite si este o miza totala de 30 de ori. Profitul sigur este o caracteristica in care veti fi platit daca profiturile ar scadea pana la zero. Bonus QUERTY va activa 6x pariul daca primiti aceste scrisori.

No comments

Leave a Reply