Alege Pacanele

The Three Stooges

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

The Three Stooges

The Three Stooges gratis joc ca la aparate onlineThe three stooges: Disorder in the Court este un slot online plin de nebunie pe care oamenii l-au dorit intre jocurile cu pacanele. Jocul are multe asteptari si toata lumea nu este sigura daca jocul se poate ridica pana la hype.
Jocul de pacanele are 5 role cu 25 de linii de plata. Se bazeaza pe filmul care este un clasic american numit The Three Stooges. Filmul i-a prezentat de Larry Fine, Moe Howard si Curly Howard. Jocul este un tribut admirabil. Daca vedeti designul jocului, veti fi condus de nostalgie.

The Three Stooges gratis joc ca la aparate online

Liniile de plata ale jocului sunt fixe si nu pot fi ajustate manual. Acestia ar trebui sa utilizeze un selector de pariuri in timp ce ajusteaza pariul. Valoarea monedei poate fi intre 0,25 si 12,50. Jocul de pacanele are o optiune de redare automata in care rotirile se pot roti automat. Jocul poate fi jucat de orice jucator, indiferent de competentele sale.

Caracteristici speciale ale jocului

Stoogii sunt gasiti ca simboluri ale slotului online. Simbolul de mare platitor al jocului este Gail Tempest sau Dancer cu avocatul apararii. Simbolurile sunt in masura sa atribuie 1000 de monede. Un simbol salbatic al jocului este capabil sa va castige peste 3000 de monede si poate inlocui alte simboluri in pictograma cartii joase de joc. Un simbol scatter in curte poate recompensa in jur de 15, 20 si 25 de rotiri gratuite in functie de numarul de simboluri care au aparut pe ecran. Un joc bonus a fost numit jocul bonus Whack-a-juror. Polly, un papagal este un simbol bonus.

No comments

Leave a Reply