Alege Pacanele

Black Widow PariPlay

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Black Widow PariPlay

Jocuri Pacanele Black Widow PariPlay Online GratisAtari Black Widow este un slot video plin de insecte care au fost instruite pentru razboi. Setarile sunt originale, iar recompensele sunt reale daca stii cum sa joci. Veti primi cele mai bune informatii despre cum puteti castiga batalia si obtineti aur.

Jocuri Pacanele Black Widow PariPlay Online Gratis

Slotul Atari Black Widow are animatie moderna si neteda, cu grafica de top. Ele contribuie la crearea universului unic de joc de care jucatorii de pacanele se pot bucura. Jocul se intampla intr-o jungla unde plantele si copacii se afla in jurul tambururilor. Exista putine raze solare care se filtreaza in frunzis. Exista un paianjen gigantic care poarta castile cu armura de corp.
Atari Black Widow are principii clare. Nu va trebui sa pierdeti timpul daca incepe batalia. Trebuie sa urmati instructiunile date si veti fi gata sa incepeti sa jucati. Jocul are 25 de linii de plata fixe pe 5 role. Cand obtineti combinatia potrivita castigatoare, veti declansa recompensele in numerar. Puteti ajusta valoarea monedelor utilizand butoanele plus si minus gasite pe role. Daca doriti, este posibil sa activati redarea automata pentru ca jocul sa se roteasca automat.

Simboluri de joc

Jocul de pacanele are doua categorii diferite pentru simbolurile sale. Primele categorii sunt icoane clasice ale cartilor. Acestia sunt as, rege, regina, jack si 10. Sunt platitori mici si sunt in valoare de 5 pana la 150 de credite. Combinatia castigatoare este de 3, 4 si 5 pictograme identice. Insectele sunt o alta categorie de simboluri. Sunt gandaci, calugarite si furnici. Puteti castiga pana la 1.000 de monede cu ele.

No comments

Leave a Reply