Alege Pacanele

Asteroids

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Asteroids

Joaca gratis pacanele Asteroids onlineJocul de cazino online Asteroids este jocul care va va duce in spatiu, daca aveti o nevoie puternica de a face acest lucru. Jocul este un remake al filmului din anii ’80, numit Asteroids from Atari. Jocul este un joc de pacanele cult si se gaseste acum pe jocul slot.

Joaca gratis pacanele Asteroids online

Rotile jocului de cazino sunt neuniforme si ofera un aspect retro care jucatorul se asteapta de la un astfel de joc. Simbolurile jocului de pacanele sunt nava spatiala si icoanele din filmul vechi care se gasesc pe fundal, in timp ce rolele cu butoanele de comenzi din fata jocului sunt moderne.
Exista un contrast intre elementele contemporane ale asteroizilor. Jocul de pacanele ofera peste 720 de moduri de a castiga. Pentru a reda, trebuie sa incepeti prin stabilirea valorii pariului tau si sa rotiti manual rolele. De asemenea, puteti seta modul de redare automata, astfel incat jocul de pacanele sa se poata juca pentru ceva timp.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino

Caracteristicile jocului sunt drepte. Cardul salbatic poate inlocui altele in orice loc pe role. Cand exista o salbaticie care ajuta la obtinerea victoriei, atunci ea se va lipi de pozitie si poate ajuta la obtinerea respinerii libere. Trebuie sa tineti ochii pe o planeta, deoarece ar trebui sa o protejezi impotriva strainilor. Simbolul scatter al jocului de cazino recompenseaza 30 rotiri gratuite si vine cu multiplicatori diferiti. Dupa ce ati jucat bine, puteti obtine pariul multiplicat de 10 ori.

No comments

Leave a Reply