Alege Pacanele

The Pirates Taverns

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Pirates Taverns

The Pirates Taverns gratis joc ca la aparate onlinePiratii au fost cei ce au avut un singur motto: munceste mult si joaca tare. Partea cu munca este aici sub forma de slot, iar jucatorul poate invarti rolele pentru a avea acces la ceea ce piratii vor sa ia cu ei. Jucand acest joc de pacanele cu un fundal de ciripit de pasari si grafica draguta va aduce distractia in inimile jucatorilor.

The Pirates Taverns gratis joc ca la aparate online

 

Poti incasa jackpot-ul si poti multiplica distractia in acest joc de aparat de slot. Daca vrei sa obtii comoara acestor pirati, trebuie sa te familiarizezi cu taverna. Astfel, iti vei mari sansele de castig si vei putea iesi pe usa din spate indreptandu-te spre comoara si te vei putea bucura de shot-urile de rom delicios. Simbolurile din joc includ zaruri colorate, cranii, corabii, stegul Jolly Roger, sabii si papagalul din colivie.

Caracteristicile jocului

Piratii sunt cunoscuti drept oameni fara frica si mila, periculosi si violenti, asa ca este nevoie de curaj pentru a intra in lumea lor si pentru a incerca sa le furi comoara. Daca nu reusesti sa indeplinesti misiunea, vei fi aranjat si folosit pe post de pinata.

Acest joc se aseamana cu alte jocuri de slot. Are 15 linii castigatoare si 5 role. Pentru a castiga mai mult, trebuie sa te folosesti de caracteristicile speciale ale jocului.

No comments

Leave a Reply