Alege Pacanele

Fight Night

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fight Night

Jocuri Pacanele Fight Night Online GratisSlotul online Fight Night este jocul de pacanele care aduce lupta in arena, astfel incat sa puteti obtine sansa de a castiga bani. Cand faceti click pe spin, veti intra in lumea boxului. Trebuie sa incerci tot ce trebuie pentru a fi campionul si nu pentru piciorul beat.

Jocuri Pacanele Fight Night Online Gratis

 

Jocul de pacanele are un fundal muzical funky si ar trebui sa invingeti campionul de aparare daca doriti sa obtineti premiile oferite. Puteti castiga atunci cand incepeti sa rotiti rolele si ceea ce va potriviti va aduce combinatia castigatoare. Jocul are o plata care va arata cat de mult puteti castiga in functie de simbolurile pe care le-ati facut.

Simboluri de slot online

Daca doriti sa castigati cu acest joc de pacanele, va trebui sa obtineti simbolurile de potrivire la linia de plata activata. Cu toate acestea, spre deosebire de alte jocuri, simbolul acestui joc este intr-un fel diferit. Nu vei vedea lamai, baruri sau cirese, dar centura WBC de titlu, adversarii, manusi de arbitru si de box.

Caracteristicile jocului

Daca doriti sa castigati, ar trebui sa incepeti prin a invata cum sa jucati. Veti paria pe cele 25 de linii de castig si pe cinci role ale jocului. Linii de plata sunt reglabile si puteti decide cate linii doriti sa jucati. Cu toate acestea, daca activati mai multe linii de plata, aveti mai multe sanse de castig, dar puteti pierde mai mult.

In joc, veti gasi, de asemenea, simbolul salbatic si rotirile gratuite. Rularea gratuita va oferi mai multe sanse de a castiga fara a cheltui bani.

No comments

Leave a Reply