Alege Pacanele

The Pinguizz

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Pinguizz

Joaca gratis pacanele The Pinguizz onlineThe Pinguizz slot este un joc de pacanele despre scena inzapezita si vine cu cantece vesele, in atmosfera iernii. Cand este vorba de zapada in munti, nu este neaparat nevoie sa fie si vorba de anotimpul festiv.

Joaca gratis pacanele The Pinguizz online

 

Acest joc de aparat de slot are 25 de linii castigatoare inghetate pe marginile celor 5 role. Jocul este dragut si prezinta o familie de pinguini aflata in drumul catre premii si castiguri. Si daca asta nu este indeajuns, intregul joc de slot a fost realizat cu o grafica de cea mai buna calitate. Jocul are simboluri animate ce aduc si mai multe caracteristici in joc.

Fiecare membru din grup poate face un anumit tip de scufundare, iar juriul va acorda note. Notele obtinute se pot transforma in recompense atunci cand pinguini reusesc sa impresioneze juriul. Jocul acesta de pacanele este foarte animat si va capta atentia jucatorului.

Caracteristicile speciale ale jocului

Caracteristicile speciale ale jocului includ rotiri gratuite si ajuta, astfel, jucatorul sa incaseze castigurile. Rotirile gratuite vor aprinde rolele si vor veni in numar de maxim 60. Jocurile gratuite dau jucatorului sansa de a reintra in joc, in cazul in care profitul sau era pe zero.

Chiar daca actiunea se desfasoara in tinutul inghetat, atmosfera jocului este una calda.

No comments

Leave a Reply