Alege Pacanele

Farm Adventures

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Farm Adventures

Jocul de cazino online Farm Adventures gratuitSlotul online Farm Adventures este conceput mai mult pentru copii si nu pentru adulti. Ar trebui sa astepti sa auziti tweeting-ul pasarilor prin prabusirea porcilor. In joc, totul pare perfect, deoarece vulpile si porcii traiesc impreuna. Jocul de pacanele se desfasoara pe pajistea unde exista alb pur si se fixeaza in briza, care poate fi compensata de baloanele de fan mari, cu prosop, cu miros bogat de pamant. Exista o lucrare indepartata si o lucrare idilica in care traiesc animalele si fermierii.

Jocul de cazino online Farm Adventures gratuit

 

Cu toate acestea, chiar daca totul pare perfect, exista lup care vine sa distruga totul. Veti fi mai bogat daca veti gasi acest pradator. Daca obtineti doua, castigati 2 credite, dar trebuie sa va retineti ca este vorba despre o salbaticie si poate inlocui alte simboluri. Celelalte simboluri sunt 7 cu dale de sac de bani. Acestea nu au niciun loc in scena masinii de slot si puteti gasi alte imagini legate de ferma.

Pictograma bonusului este oul gigant si multe oua pot face aparitia la nivelul mini. Cand ii spargeti la pamant, veti vedea bani. Ce este mai ciudat este ca gainile va vor ajuta sa faceti acest lucru.

Cum se joaca slotul online

Puteti paria intre 0.01 si 1 credit pentru fiecare linie si puteti gasi 20 de linii de castiguri pentru a paria. Daca nu doriti sa pierdeti timpul, puteti seta jocul la optiunea de redare automata cu pariul maxim.

No comments

Leave a Reply