Alege Pacanele

The Nutcracker

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Nutcracker

The Nutcracker gratis joc ca la aparate onlineThe Nutcracker este un joc de tip slot video si este de la Gameplay Interactive. Jocul de pacanele a fost inspirat de faimosul balet cu acelasi nume al lui Ceaikovski cu figurine traditionale din lemn care continua sa fie populare ca si cadouri de Craciun pentru copii. Este un joc de pacanele simplu si original, care aduce jucatorilor cateva surprize placute.

The Nutcracker gratis joc ca la aparate online

 

Tambururile jocului de pacanele au fost imbracate cu pricepere cu semineul din caramida, care se gaseste intr-o camera de zi unde este decorat cu ciorapi de Craciun frumos. Soldatii din lemn se plimba in jurul lor si sunt ocupati sa incerce sa decoreze locul in care exista role de spin si trebuie doar sa traversati degetele pentru a obtine victorii mari.

The Nutcracker este un joc dragut si are o grafica frumoasa cu coloana sonora iconica pe care fiecare jucator o recunoaste imediat. Modul de joc al jocului este simplu si urmeaza modelul clasic pe care multi jucatori il pot recunoaste. Se bazeaza pe 5 linii de plata fixe cu 5 role. Cand combinatiile castigatoare ale simbolurilor ajung pe liniile de castig, atunci acestea vor declansa recompense in bani imediat.

Simboluri de slot video

Omul de turta dulce, baloane colorate, lumanari si bastoane sunt simbolurile comune pe care le puteti gasi in jocul de pacanele. Castigi cand castigi 2, 3, 4 sau 5 simboluri pe liniile de castig. Recompensele incep de la 2 credite pana la 200 de credite. Omul de zapada, soldatii de lemn rosu, albastru sau clopote sunt rare, dar sunt si ele valoroase. Recompensele maxime in joc sunt 2.000 de credite prin obtinerea a 5 oameni de zapada.

 

No comments

Leave a Reply