Alege Pacanele

Sweet Treats

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Sweet Treats

Joaca gratis pacanele Sweet Treats onlineCand incepeti sa jucati la slotul online Sweet Treats, va veti intalni cu sosul de capsuni, cu ciocolata, cu bomboane de bomboane si bezele. Totul va asteapta sa jucati.

Joaca gratis pacanele Sweet Treats online

 

Jucatorul poate incepe sa joace cu 1,20 credite si functioneaza la 0,15 monede pentru fiecare linie. Jocul de pacanele nu are actiune secundara sau orice caracteristica de pariere. Rasplata din joc este cea mai mare parte a timpului si simbolul monetar si scatterul ajuta la obtinerea unor premii si mai mari, dar nu si a rotirilor gratuite. Jocul arata compact si are o variatie mare, care ii face pe multi jucatori fericiti.

Simboluri de joc al slotului online Sweet Treats

Simbolul scatter al jocului este cel mai mare platitor si plateste 500 de credite pentru obtinerea a noua identice. Aceasta este aceeasi retur pentru fiecare jucator si nu numai pentru cel care a jucat cu pariul maxim. In timp ce jucati, nu va asteptati sa vedeti multiplicatori sau victorii instantanee. Fructele de pe sloturi online arata atat de reale si poate doriti sa va aruncati in ele si sa mancati una. Jocul de pacanele are multe tonuri si forme cu rotunjimea care face ca jocul sa fie capricios.

Pictograma stea care are o fata draguta este o risipa si o salbaticie a jocului. Jocul nu are linii castigatoare si are doar un joc bonus care la un anumit nivel este destul de bun. Jocul este usor de jucat pentru toata lumea, indiferent daca este o persoana experimentata sau un jucator nou. Cu toate acestea, in cele din urma, jocul este inca unic si de incredere pe care nu il puteti gasi in alta parte.

No comments

Leave a Reply