Alege Pacanele

Three Kingdoms

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Three Kingdoms

Jocuri Pacanele Three Kingdoms Online GratisRazboiul se apropie in China antica si ati fost invitati, astfel incat sa puteti participa la batalia epica pentru a ajuta clanul tau sa supravietuiasca. Slotul online Three Kingdom va cere sa prezentati inventivitate si curaj daca doriti sa fiti rasplatiti cu amabilitate.

Jocuri Pacanele Three Kingdoms Online Gratis

 

Atmosfera jocului de cazino pare a fi amenintatoare si a fost imbunatatita de culorile intunecate folosite cu animatia 3D uluitoare gasita la fiecare rotire. Tamburele au avut suficient spatiu la ecran, care este inramata de dragonul de aur gigantic.

Cand incepeti sa jucati, sunteti liberi sa faceti tot ce doriti. Puteti ajusta orice doriti in joc asa cum doriti. O bara de comanda sub un tambur are un buton pe care ar trebui sa-l utilizati. Veti juca folosind cele 30 de linii de castig cu 5 role. Daca doriti sa castigati mai multi bani, atunci ar trebui sa pariati si mai multi bani. Cand terminati totul, nu veti mai reveni. Puteti castiga cu 8 simboluri disponibile in joc si toate recompensele pe care le obtineti se bazeaza pe pariul cu moneda.

Simboluri de joc pentru slotul online Three Kingdoms

Cele mai comune icoane sunt simbolurile evantai, cal si sabii. Recompensele lor variaza de la 5 pana la 200 de credite si trebuie sa incercati o combinatie diferita daca doriti sa inscrieti chiar si mai mari premii. Imparatul, razboinicii si curtezanul sunt simbolurile cele mai valoroase. Cand primiti doua icoane, castigati o mica rasplata, iar cea mai mare recompensa pe care o puteti obtine este de 2.000 de credite.

 

No comments

Leave a Reply