Alege Pacanele

The Monkey King

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

The Monkey King

Jocul de cazino online The Monkey King gratuitAcesta este un joc de cazino online bazat pe legenda chineza care este plina de fiintele supranaturale care traiesc o viata supranaturala si au puteri divine. Tema jocului de pacanele este despre eroii puternici si populari.

Jocul de cazino online The Monkey King gratuit

 

Jocul de pacanele The Monkey Hing este despre regele Monkey care era pe punctul de a calatori la capatul lumii folosind doar un singur salt si a fost puternic cu magia lui. Magia a reusit sa-i aduca la iveala toti zeii si oamenii. In joc, vraja poate fi utila si poate provoca victorii mari.

Fundalul jocului de pacanele arata un peisaj montan insorit si regele Monkey asteapta alaturi. Exista un vant care bate in peisaj si face ca iarba si ramurile acestor copaci sa se miste usor in efectele 3D. Bara de comanda si setul de bobine sunt discrete, astfel incat slotul pentru Monkey King pare mai mult ca o pictura, dar nu un joc. Jocul foloseste regulile obisnuite ale sloturilor si exista un buton simplificat de comanda care sunt stivuite sub role pentru a obtine confortul. Acest joc de cazino are 30 de linii de plata fixe cu 5 role de rotire.

Rasplata pe care jucatorul o primeste se bazeaza pe combinatia simbolurilor de pe role si marimea unui pariu total. Puteti decide sa pariati mai multi bani la role daca doriti sa cresteti cat puteti castiga. Simbolurile comune din joc sunt stalpul gigantic, castronul de aur, sacul rosu si un munte in forma de mana. Simbolurile rare sunt regele insusi, zeul de porc, magicianul rau si coroana de aur.

 

No comments

Leave a Reply