Alege Pacanele

Safari Adventures

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Safari Adventures

Safari Adventures gratis joc ca la aparate onlineSafari Adventure este jocul de pacanele in care trebuie sa fii pregatit pentru aventura in care poti vedea animale salbatice si culori vibrante. Culorile din slotul video arata usoara, dar exista un curcubeu care va poate saluta deodata, in timp ce exista o muzica optimista care poate insoti jucatorul pentru a merge la safari. In timp ce pe drum, puteti vedea girafe, zebre si leii cu caracteristici speciale cum ar fi salbatice lipicioase, salbatice si rotiri gratuite.

Safari Adventures gratis joc ca la aparate online

 

Safari aventura este un joc care are loc pe 50 de linii de plata cu 5 role. Pariurile de linie incep de la 0.01 si ajung pana la 0.20. Liniile pot fi jucate la fiecare rotire cu pariul maxim de 10.00. Optiunile de redare rapida si de redare automata sunt disponibile pentru persoana care doreste sa joace mainile libere si rapide. Victoriile ar trebui sa se intample de la stanga spre dreapta.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului arata colorate, incluzand si cele cu plata scazuta. Simbolurile de carte care incep de la 10 pana la un as, au fost impodobite cu o grafica uimitoare. Alte simboluri sunt ghiduri de safari, elefant, girafa, zebra si leu. Soarele din spatele unui simbol de copac este o salbaticie a jocului si poate aparea la 2 pana la 5 role. Un scatter este un balon de curcubeu care duce la caracteristica bonus.

Cand apar scantei pe rolele 1, 2 pana la 3, atunci jucatorul va castiga 10 jocuri gratuite. Cu rotatie libera, jocul va fi adaugat in joc si creste sansa de a castiga chiar mai mare.

No comments

Leave a Reply