Alege Pacanele

Fruity Sevens

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Fruity Sevens

Jocuri Pacanele Fruity Sevens Online GratisFruity Seven este un joc de cazino bazat pe imaginile clasice ale sloturilor video moderne. Jocul este dezvoltat sub Platypus si se bazeaza pe 25 de linii de plata cu 5 role. Fruity seven are un jackpot non progresiv care valoreaza 500 de monede. Acest jackpot este jocul de care aveti nevoie daca doriti sa capturati 5 din cele sapte simboluri verzi pe linia activa de plata. Linii de plata sunt fixate astfel incat sa nu poata fi modificate de un jucator, insa valoarea monedei poate fi schimbata. Valoarea monedei poate fi setata pornind de la 0.20 pana la 0.01. Acesta este motivul pentru care acest lucru printre jocurile ieftine pe care le poate juca oricine. Pariul total pentru fiecare rotire incepe de la 0,25 pana la 5.

Jocuri Pacanele Fruity Sevens Online Gratis

 

Jocul contine simboluri salbatice care pot aparea ca sapte culori cu un fruct. Animalele salbatice pot inlocui alte simboluri care impiedica imprastierea si pot aparea la primul, al treilea sau al cincilea tambur in slotul video. Ei nu pot oferi premiul in bani cand isi fac propria combinatie.

Obtinerea simbolului scatter, va ajuta jucatorul sa-si ia buzunarul in rotiri gratuite. Scatterul poate aparea stivuit la role si asta inseamna ca va ajuta la castigarea a mai mult de un joc gratuit.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino Fruity Seven

In cadrul jocului de baza, combinatia castigatoare are loc cu 3 sau mai multe simboluri. O repornire este data in timp ce simbolurile castigatoare sunt inghetate in locul lor. Acest lucru va da o sansa jucatorului sa castige si mai mult. Daca jucatorul castiga mai multe victorii in succesiune, atunci mai multe re-spinuri va primi. Simbolul scatterului declanseaza si rotirile gratuite.

No comments

Leave a Reply