Alege Pacanele

Mistress of Amazon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mistress of Amazon

Jocul de cazino online Mistress of Amazon gratuitMistress of Amazon este un joc de cazino bazat pe 40 de linii si 5 role si se gaseste pe site-ul de jocuri Platipus. Locul de setat poate fi gasit intre 0,01 si 0,20 dolari. Cel mai mare castig pe care un jucator il poate obtine cu acest joc este de 8.000 de dolari. Acest slot online are caracteristici speciale cum ar fi simbolul scatter si ofera cea mai buna runda de bonus slot. Slotul bonus da posibilitatea de a obtine rotiri gratuite.

Jocul de cazino online Mistress of Amazon gratuit

 

Rotirile gratuite cresc sansele de a castiga, dar fara a fi nevoie sa utilizati soldul de jocuri al jucatorului. Jocul de cazino are, de asemenea, simboluri salbatice care pot avea loc de alte personaje si pentru a ajuta la castig. Salbaticia este, de asemenea, o salbaticie care se extinde, care poate traversa multe linii pentru a ajuta la castigarea chiar mai mult.

Randurile jocului sunt 4 si exista un joc bonus. Jocul nu are caracteristici de joc, cele mai mari rotiri gratuite pe care un jucator le poate obtine sunt 12. Spinul gratuit nu are multiplicator. Simbolurile jocului sunt de 10, cu un simbol salbatic si un simbol scatter, dar nu au o caracteristica multiplicatoare cu ele.

Simboluri de joc

Jucatorul poate seta optiunea de redare automata pana la 1000. Simbolul de scatter ar trebui sa apara la primul si al doilea cu bobinele 3, astfel incat sa poata declansa caracteristica rotilor bonus. Simbolurile jocului includ carti de joc, animale precum tigrii, puii si pasarile si o fata cu un arc.

No comments

Leave a Reply