Alege Pacanele

Crocoman

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Crocoman

Jocul de cazino online Crocoman gratuitSlotul online Crocoman este un slot video marca Platypus si se bazeaza pe 10 linii de plata cu 5 role. Exista trei randuri in acest joc. Tema jocului este aventura, natura si animalele. Pentru a juca, jucatorul trebuie sa-si asume rolul de expert in salbaticie si sa intre in campiile unde poate studia animalele. Jocul poate fi jucat pentru motive sociale sau cu bani reali. Designul jocului a fost dezvoltat pentru a atrage utilizatorul in joc prin faptul ca este colorat si, de asemenea, captivant.

Jocul de cazino online Crocoman gratuit

 

Nu exista niciun joc bonus, fara caracteristici de pariere, jucatorul poate obtine pana la 10 rotiri gratuite, dar fara multiplicare. Simbolurile platite in joc sunt 9, cu un simbol scatter. Nu exista un multiplicator, dar jocul are stivuite simboluri. Jocul ofera caracteristici de redare automata si rotire maxima automata. Dimensiunea minima a monedelor este de 0,1, dimensiunea maxima a monedei este de 10, iar moneda min pentru fiecare linie este de 1.

Slot online cu simboluri speciale

Plata maxima a acestui slot video este de 10.000 de dolari. Jucatorul se poate bucura de bonusuri suplimentare cand primeste simbolul scatter. Jocul ofera posibilitatea jucatorului de a se bucura de bonus gratuit. Bonusul gratuit va contribui la castigarea mare fara a fi nevoie sa riscati mai multi bani. Simbolul salbatic este, de asemenea, capabil sa inlocuiasca alt simbol in acest joc pentru a creste sansele castigatoare. Simbolul salbatic poate aparea pe diferite linii si ocupa un loc cu multe alte simboluri.

No comments

Leave a Reply