Alege Pacanele

Power of Gods

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Power of Gods

Power of Gods gratis joc ca la aparate onlineCu acest joc de pacanele, Power of Gods de la Platypus, jucatorul are sansa de a rezolva ghicitorile vechi. Aceasta este atunci cand este o tema despre China antica cu atmosfera misterioasa si imparatii puternici pe care ii are.

Power of Gods gratis joc ca la aparate online

 

Jocurile de pacanele Platypus nu vor rezista niciodata unei astfel de magii incredibile a istoriei chinezesti, asa ca au decis sa scrie acest gameplay. Cu acest joc, este timpul sa intri in aceasta lume antica, unde puteti sa invatati despre puterea oferita de zei.

Acest joc de cazino este alcatuit din 40 de linii de plata fixe, 5 role si 94, RTP pe dispersia medie. Este o noutate totala care va va incanta ori de cate ori incepeti sa jucati. Jocul are bonusuri generoase, muzica linistitoare si grafica. Este timpul sa fiti pregatiti sa primiti darurile date de zei, deoarece sunt gata sa ofere toate aceste stinderi placute jucatorilor care sunt demni. Daca sunteti un jucator norocos, puteti chiar sa rupeti jackpot-ul cu doar 0,4 dolari lire pe miza.

In acest joc, va veti bucura, de asemenea, de privilegiile speciale, deoarece un joc a fost impachetat cu suficiente caracteristici bonus. Sunt 8 rotiri gratuite, multiplicatori de 2 ori de pana la 8 ori, simboluri scatter si salbatice. Mega stack este atunci cand in timpul unui joc bonus, multe personaje se vor transforma intr-unul si ofera cele mai bune castiguri.

Simboluri de joc

Simbolurile acestui joc, invata istoria Chinei antice, unde jucatorii ar trebui sa fie pregatiti sa cunoasca ce erau zeii din China antica. Exista si simboluri de carte in acest joc.

No comments

Leave a Reply