Alege Pacanele

Cleos Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Cleos Gold

Jocuri Pacanele Cleos Gold Online GratisCleo’s Gold este jocul de pacanele dezvoltat sub Platypus si are 20 de linii de plata si 5 role. Acest slot online foloseste tema egipteana care are culori vibrante, cu caracteristici usor de utilizat. Cleo se bazeaza pe vechea regina egipteana Cleopatra.

Jocuri Pacanele Cleos Gold Online Gratis

 

Victoriile pe acest joc pornesc de la stanga spre dreapta. Linii de plata au fost fixate, iar suma pariurilor trebuie sa fie cuprinsa intre 0,01 si 0,20 pentru fiecare linie. Pariul total este mic si poate fi de numai 4,00 pentru fiecare rotire. Aceasta inseamna ca castigarea nu duce prea mult la castig, asa cum se intampla cu alte sloturi online.

Exista o functie de redare automata cu un buton de redare rapida care va opri rotirea mai rapida in comparatie cu optiunea normala. Puteti alege sa jucati in modul obisnuit sau sa va bucurati de anticiparea data de fiecare rotire. De asemenea, puteti redirectiona functia de redare inainte, pentru a putea juca mai repede.

Simboluri de joc

Simbolurile ieftine sunt simboluri de carte care incep de la 10 pana la un as. Simbolul de nivel superior nu include artefacte egiptene diferite, in timp ce Cleo este cel mai mare simbol al platii. Piramida este o salbaticie a jocului, in timp ce mormantul mamei este simbolul bonus si scatter.

Prin obtinerea a 4 simboluri bonus, veti alege numarul de rotiri gratuite pe care doriti sa le obtineti si caracteristica care poate fi adaugata pe acestea. Cu 5 rotiri gratuite, puteti obtine o salbaticie lipicioasa, care va ingheta la bobine pana cand vor iesi toate rotirile gratuite. Obtinerea a 10 rotiri gratuite da jucatorului Wildlife Expanding care acopera un intreg tambur in timp ce aterizarea 15 salbatice vine cu salbatice stivuite.

No comments

Leave a Reply