Alege Pacanele

28 Spins Later

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

28 Spins Later

Jocul de cazino online 28 Spins Later gratuitSlotul video 28 Spins Later este un joc de pacanele de la Play Pearls si este pentru tine daca va plac jocurile care au un titlu macabru si groaznic. Este combinatia de arme, creiere si zombi si le da jucatorului o sansa de a se roti folosind bani reali pentru a obtine o victorie instantanee.

Jocul de cazino online 28 Spins Later gratuit

 

Nu trebuie sa va asteptati nimic in acest joc care sa arate dragut sau dragut, deoarece tema este mai mult despre adulti. Fundalul are un indiciu al cimitirului care este sfasiat. Rotile pentru joc au fost inspirate de filmul de groaza numit 28 de zile mai tarziu. Jocul include creierul roz al oamenilor nemaipomenit, mana cenusie care izbucneste de pe sol, bobinele pline de zombi, cu aparatul lor in toate dimensiunile si formele.

Atmosfera apasatoare a fost, de asemenea, ajutata de muzica sinistra gasita in fundal si se tobeaza astfel incat sa poata intari nervii inainte de explozie.

Inainte de a incepe sa jucati, sunteti invitati sa cunoasteti tabelul de plati, astfel incat sa puteti sti cat de mult puteti castiga. Cand deschideti ecranul exista simboluri hideous in toata gloria sa. Jocul include, de asemenea, un simbol salbatic si un scatter.

Caracteristicile jocului de pacanele

Jocul de pacanele 28 Spins Later se bazeaza pe 20 de linii de castig cu cinci role si depinde de dvs. sa decideti cate linii de plata doriti sa jucati. Pariul minim este de 0,10, in timp ce pariul maxim este de 4,00. Cu toate acestea, aceasta este o valoare pentru fiecare linie de plata activa, dar nu intregul pariu.

No comments

Leave a Reply