Alege Pacanele

Ocean Legends

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Ocean Legends

Ocean Legends gratis joc ca la aparate onlineOcean Legends este jocul de cazino dezvoltat in cadrul companiei Casino Technology si ofera cea mai buna experienta jucatorului. Slotul viedeo are 25 de linii castigatoare si 5 role si jucatorul poate alege sa joace optiuni gratuite sau reale. Persoana care se joaca cu banii reali, poate beneficia de caracteristici de joc si rotiri gratuite.

Ocean Legends gratis joc ca la aparate online

 

Pentru a obtine rotirile gratuite, jucatorul trebuie sa obtina trei, patru si cinci din simbolul scatter. In functie de cate simboluri au primit, jucatorul poate obtine pana la 15 runde si nu exista nici o abilitate de a inscrie mai mult in timp ce jucati in timpul rotirilor gratuite. Cu toate acestea, jucatorul care castiga in timpul rotirilor gratuite va castiga va fi inmultit cu doua. Daca acest lucru nu este suficient, atunci jucatorul poate decide sa-si dubleze banii dupa caracteristicile jocului dupa ce a castigat. Pentru a merge la acest joc, trebuie sa utilizati widgetul x2 care apare in partea stanga a unui ecran si cand atingeti el, puteti fi dus la jocul de ghicit.

Jocul cere utilizatorului sa ghiceasca cartea, daca este neagra sau rosie. Cand alegeti sa mergeti in acest fel, cresteti sansa de a castiga si mai mult.

Cum se joaca slotul video Ocean Legends

Pentru a incepe sa jucati, pariurile jucatorului pot paria intre 0,001 si 25 de dolari. Pariul de monede variaza de la 0,01 pana la 0,05. Monedele pentru fiecare rotire sunt limitate la 20. Jackpot-ul maxim pe care jucatorul il poate obtine este de 25000 de monede.

No comments

Leave a Reply