Alege Pacanele

Urban Lady

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Urban Lady

Jocuri Pacanele Urban Lady Online GratisSlotul online Urban Lady este jocul de noroc in care orasul asteapta pentru tine. A fost creat in cadrul Casino Technology si arata nevinovat si dulce. Acesta a impachetat o serie de caracteristici de joc pentru jucatorul care se joaca cu bani reali sau versiuni gratuite.

Jocuri Pacanele Urban Lady Online Gratis

 

Pentru a juca acest joc, daca aveti sansa de a obtine stick wild, atunci veti putea, de asemenea, sa deblocati rotirile gratuite. Dupa ce a castigat, jucatorului i se ofera o sansa de a juca banii pe care-i castigase cu o sansa de dublare.

Jocul are un simbol scatter care este in inima dragostei, de asemenea si logo-ul jocului. Este posibil sa nu para prea mult, dar aduce cu el niste castiguri monetare si rotirile gratuite pentru castig. Simbolurile gratuite de bonus sunt de 10 runde si acest lucru este indiferent de numarul de pictograme care au fost potrivite pentru joc.
Daca sunteti in stare sa obtineti inimile, atunci veti putea sa va bucurati de salbaticia inghetata si nu este nevoie sa descarcati nimic si jucatorul poate viziona platile care se rostogolesc. Atunci cand bastoane salbatice, atunci poate inlocui alte simboluri pentru a imbunatati echilibrul bancar al jucatorului.

Cum se joaca slotul online Urban Lady

In timpul jocului, jucatorul poate obtine sansa de a cvadrupleaza sau dubla intoarcerea. Jucatorul poate alege sa opteze pentru alegerea culorii sau a cartilor de ghicit. Jucatorul are sansa de a castiga 50/50, iar jucatorul poate dubla castigul imediat.

No comments

Leave a Reply