Alege Pacanele

Sapphire Lagoon

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Sapphire Lagoon

Jocuri Pacanele Sapphire Lagoon Online GratisSlotul video Sapphire Lagoon este un joc de pacanele in care jucatorii se pot bucura de o dragoste calda si seninatate naturala. Casino Technology, a decis sa dezvolte acest joc bazat pe poporul maori care a trait in Noua Zeelanda inainte. Cu acest joc, este timpul sa experimentam cultura Maori in iconografia si simbolurile sale. Fundalul acestui joc este alcatuit din frumoasa laguna de safir si este creata de palmieri, nuca de cocos, pasari de paradis si varfuri de munte.

Jocuri Pacanele Sapphire Lagoon Online Gratis

 

Jocul acestui joc de pacane nu este complicat cu cele 25 de linii de plata si 5 role. Pot exista cateva rasturnari, dar nu este nimic complicat pentru cineva care a jucat jocul inainte.

Simboluri de joc

Simbolurile obisnuite ale jocului fusesera concepute in asa fel incat sa poata evoca spiritul maori. Acestea sunt desene ornamentate pe simbolurile J, Q, K si A. Exista, de asemenea, arme maori care vin cu o anumita autenticitate si fiecare simbol gasit pe ecran este conectat intr-un fel sau altul la poporul maori.

Seful care este liderul clanului sau este un simbol inalt de plata, obtinandu-i cinci, facand pe cineva mai bogat cu 1.000 de monede. O masca baroca este o salbaticie a acestui joc si ea dezvaluie combinatia care implica simbolurile obisnuite. Poate aparea pe oricare dintre role, dar unul. Un Oyster in cochilie este scatterul jocului. Scatterul se extinde pentru a ocupa cel putin 15 locuri. Obtinerea combinatiei potrivite de 5 simboluri poate duce la un jackpot de 2500 de monede cu 28 rotiri gratuite.

No comments

Leave a Reply