Alege Pacanele

Twerk

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Twerk

Jocuri Pacanele Twerk Online GratisTwerk este un slot online cu 5 linii si este slotul cel mai volatil care a fost creat vreodata. Jocul acesta de pacanele se bazeaza pe dansul provocator sexual numit Twerk. Jocul merita o inspectie mai stransa si se bazeaza pe ceea ce ati putea decide sa faceti prin utilizarea banilor reali.

Jocuri Pacanele Twerk Online Gratis

 

Jocul de pacanele are 5 linii fixe si face loc pentru 10 monede care sunt evaluate pornind de la 0,01 pana la 1 credit fiecare. Exista setari de joc suplimentare si includ functiile de redare automata care pot fi accesate in setare.

Daca nu sunteti multumit de frecventa castigului redus, trebuie sa mergeti la modul Gamble. Cand faceti acest lucru, veti permite dublarea castigului actual si atunci cand ghiciti corect cartela, atunci remiza se repeta inca o data.

Bonusurile si simbolurile

Puteti gasi sapte simboluri in joc si ele se refera la diferiti dansatori. Va trebui sa obtineti 3 simboluri minime daca doriti sa declansati recompensa. Puteti castiga intre 30 si 5000 de monede. Simbolurile vor plati incepand de la cea mai mare stanga pana la pozitiile consecutive.

Un simbol VS in joc joaca, de asemenea, ca joc scatter si are 250 de monede ca plata. Bonusul pentru jocul gratuit este batalia. Cand bobina are mai mult de 7 dansatori, slotul va alege cel pe care il puteti folosi pentru a concura cu ceilalti. Atunci cand este aleasa, incepe centura libera. Batalia are 6 runde si fiecare are rotiri nelimitate.

No comments

Leave a Reply