Alege Pacanele

Jetsetter

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jetsetter

Joaca gratis pacanele Jetsetter onlineJetsetter este un joc de tip slot video cu 20 de linii si 5 role. Se bazeaza pe stilul de viata bogat si trebuie sa te astepti ca totul sa mearga cu el. Dupa cum se astepta jucatorul, jocul de cazino are personaje frumoase si au fost pictate de compania ceha.

Joaca gratis pacanele Jetsetter online

 

Pentru ca este vorba despre bani care dicteaza slotul, trebuie sa va asteptati sa vedeti supercars, mese de ruleta, trabucuri si jeturi private. Jocul se joaca la variante mai mari. Dimensiunea monedei incepe de la 0,01 pana la 5 credite. Este posibil sa pariati cel putin 100 de monede pentru fiecare linie. De asemenea, puteti schimba setarea implicita la 20 de linii de castig atunci cand doriti sa o faceti. Jocul de cazino include, de asemenea, jocul de risc. Cu aceasta, veti avea sansa de a dubla castigul de peste 10 ori si puteti bate mana dealerilor cu un card mai mare prin alegerea celui care are o fata in jos pentru a obtine un total de cel putin patru.

Bonusurile si simbolurile

Daca utilizati simbolul standard, cel mai mare castig este de 750 de monede. Puteti gasi doua simboluri care vor fi platite in masura in care primiti 5 dintre ele. Un simbol Joker este si jurnalul slotului care poate plati peste 9000 de monede. Acesta va inlocui alte simboluri obisnuite si va dubla castigul prin completarea combo-ului castigator. Caracteristica gratuita poate fi declansata folosind 3 pictograme scatter care apare in orice loc de pe role. Cu aceasta veti primi 20 de rotiri gratuite, cu o caracteristica speciala.

No comments

Leave a Reply