Alege Pacanele

Minotaurus

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Minotaurus

Minotaurus gratis joc ca la aparate onlineMinotaurus este un slot online cu 5 role cu 10 linii. Jocul de cazino se bazeaza pe creaturile mitologice care aveau un cap de taur cu corpul omului. Se crede, de asemenea, ca el a locuit intr-un labirint sau intr-un labirint construit de zei ai mitologiei grecesti.

Jocul de cazino este diferit de cel al jocului obisnuit si are caracteristici unice, in special caracteristica salbatica.

Minotaurus gratis joc ca la aparate online

 

Jocul se petrece in labirint si are o atmosfera misterioasa. A fost amplificata de efectele sonore atipice care au fost concepute artistic. Se plateste cu o variatie mare, in timp ce liniile sale de plata sunt fixe. Nu este nevoie de ajustarea liniilor, iar jucatorul poate paria de la 1 pana la 100 de monede si valoarea este de 0.01 pana la 5 credite fiecare.

Slotul online are, de asemenea, jocul de risc si va activa fiecare victorie. Daca doriti sa dublati pariul, trebuie sa apasati pe un switch Gamble. Acest lucru va duce jucatorul mai adanc intr-o pestera neagra. Cand Theseus este capabil sa omoare monstrul, atunci va aparea o frumoasa zeita. Daca la sfarsitul unei pesteri il vedeti pe Minataur, atunci veti pierde.

Bonusuri si simboluri

Cele mai multe monede pe care le puteti castiga la un slot sunt 1.000 de monede. Aceasta garanteaza ca pariul va fi 1 moneda pentru fiecare linie. Cu toate acestea, nu trebuie sa va asteptati sa obtineti simbolul scatter in joc. Simbolul salbatic este insusi Minotaurul si el poate inlocui orice alt simbol pe role.

No comments

Leave a Reply