Alege Pacanele

Need For Spin

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Need For Spin

Jocuri Pacanele Need For Spin Online GratisNeedd for Spin este un joc de pacanele ce se adreseaza tuturor iubitorilor de curse de masini. Chiar daca se intituleaza Need for Spin, jucatorul trebuie sa aiba viteza la joc. Acest joc de aparat de slot are 15 linii castigatiare si 5 role. Pe parcusrul jocului vei putea auzi sunetul cauciucurilor lui Clarckson.

Jocuri Pacanele Need For Spin Online Gratis

 

Inainte dde a incepe jocul, trebuie sa iti alegi masina si destinatia. In timpul jocurilor gratuite, vei putea frana fara sa risti sa pierzi. Vei fi ajutat si de simbolurile wild ce vor aduce castiguri mari. Rundele bonus sunt si ele disponibile pentru jucatorii avizi.

Acest joc de aparat de slot are o grafica 3D, iar efectele fac acest joc sa fie si mai interesant. Simbolurile sunt animate facand astfel ca jocul sa para modern si atractiv. Este timpul sa pornesti in aceasta aventura.

Simbolurile speciale

Pe masura ce recordurile sunt depasite, vei putea vedea tot ceea ce se intampli din spatele volanului.

Vei vedea simbolul bonus chiar si atunci cand mai ai mult pana acolo, deoarece este foarte vizibil. Indiferent de ce se intampla, jocul este plin de adresanlina. In runda bonus, vei putea alege masina pe care o vei conduce in cursa impotriva altor concurenti.

No comments

Leave a Reply