Alege Pacanele

Burlesque

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Burlesque

Burlesque gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Brulesque este setat in fundalul miezului noptii si este iluminat cu luminile de neon, cu doamne frumoase pe cele 5 role.

Burlesque gratis joc ca la aparate online

 

Activitatile acestui joc de cazino au loc in format 3D interactiv si nu dau entuziasm de spectacol, dar fara a pleca de acasa si va puteti bucura de un jackpot non progresiv de 4500 de lire. Jocul are un aspect standard si acest lucru inseamna ca este usor atat pentru jucatorii vechi cat si pentru cei noi.

Jocul are un ritm de jazz slick, cu tonuri linistite ocazional, cu o frumoasa doamna care va poate duce la o calatorie imprevizibila unde puteti gasi simboluri bonus, salbatic si scatter. Ele au fost proiectate pentru a va mentine inapoi pentru a obtine si mai mult.

Cand vine vorba de aspect, acest slot video are o oferta atractiva, grafica este interactiva si jocul are nuante vii cu un finisaj bine echilibrat.

Simboluri de joc

Pentru a castiga cu acest slot video, va trebui sa obtineti trei simboluri potrivite. Pastrati-va cu tema jocului, simbolurile jocului sunt corsete sexy, jartele de dantela si artisti de sticla de sampanie. Jocul de cazino nu contine valorile traditionale ale cartilor pentru simboluri exclusive si unice. Puteti urmari picioarele lovind care este salbaticul jocului. Simbolul de rotire libera este o femeie promiscua care poarta corsete rosii. Simbolul bonus este o silueta gasita in gaura de chei. Dupa ce ati castigat, puteti sa pariati castigand pentru a-l dubla daca aveti noroc.

No comments

Leave a Reply