Alege Pacanele

Casanovas Romance

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Casanovas Romance

Jocul de cazino online Casanovas Romance gratuitSlotul online Casanova’s Romance este jocul de pacanele care va va duce in jurul oceanelor si pentru a ajunge la Venetia. Venetia este cunoscut ca un oras romantic in intreaga lume si puteti gasi femei pline de farmec. Acesta este un vis devenit realitate pentru barbatul cu sange rosu, dar puteti castiga si cu acest joc.

Jocul de cazino online Casanovas Romance gratuit

 

Jocul se bazeaza pe 20 de linii de plata ajustabile cu 5 role. Poti sa joci folosind o limita inferioara de 0.20 fiecare rotire, dar cand simti o culoare, poti paria si 40.00 fiecare rotire. Jocul se gaseste in HD si poti sa-l urmezi pe acest celebru feminin care a fost, de asemenea, un agent secret, jucator, filozof, diplomat, alchimist, poet si scriitor.

Acest joc are un design izbitoare si are loc in carnavalul din Venetia, unde barbatii si femeile poarta masti elaborate pentru a se putea rataci in jurul lor. La role, exista o scena de noapte a orasului si exista o lumina a luminilor stradale vii cu decor care plutesc in rau.

Simboluri de slot online

Simbolurile de pe ecran sunt mascate albastru, mascata verde si masca albastra mascata, Casanova, inel de rubin, inel de chihlimbar si inel de smarald, Casanova, Casanova cu o masca care se incadreaza, distractie colorata si trandafiri. Ecranul are 5 butoane si este folosit pentru a regla liniile, pentru a ajusta nivelul pariurilor si pentru a roti rolele in timp ce jucati pariul maxim si pentru a activa facilitatea de redare automata. Pariurile castiga si soldul se gasesc in partea inferioara a ecranului, in timp ce optiunile si meniul au fost stampilate in partea stanga jos.

No comments

Leave a Reply