Alege Pacanele

Las Vegas

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Las Vegas

Jocuri Pacanele Las Vegas Online GratisSlotul video Las Vegas este un joc cu Las Vegas ca tema si este dezvoltat de PlayPearls. Acum este posibil sa aduci senzatia in spatiul vietii si sa simtiti sentimentul ori de cate ori doriti.

Jocuri Pacanele Las Vegas Online Gratis

 

Jocul de pacanele Las Vegas se bazeaza pe 5 role cu 20 de linii de plata si exista veselie si distractie care au loc pe ecran. Fundalul jocului este despre cowgirls de neon, care clipesc pe orizont albastru marin. Exista, de asemenea, Elvis care este vazut ca un simbol in Las Vegas.

Simboluri de slot video

Jocul a adus pe ecran tot ce doriti sa obtineti pentru a va bucura de jocurile de noroc. Jocul are 11 icoane si fiecare are ceva care vine cu el si nu este ceva rau pentru cineva care joaca jocul.

O doamna proaspata goala pe limita stretch va plati cea mai mica suma si amestecul saucy poate recompensa 3 credite in timp ce limuzina singura este mai buna. Semnul Las Vegasului se numara printre cele mai valoroase pictograme pe care le puteti gasi pe piata si merita 200 de monede obtinandu-le cinci. Elvis este al doilea in cerere atunci cand vine vorba de acest joc, deoarece prin obtinerea a 5, veti obtine 100 de credite.

Jocul de pacanele are caracteristici speciale, care sunt salbatic, simbolul scatter si simbolurile bonus.

Pariul de joc este cuprins intre 0,10 si 2 credite. Aceasta inseamna 2 pana la 40 de monede ca pariu total. Acest lucru inseamna ca jocul nu este prea mare pentru majoritatea jucatorilor.

No comments

Leave a Reply