Alege Pacanele

Chuggers Pot

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Chuggers Pot

Chuggers Pot gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Chugger’s Pot este un joc de pacanele de la Play Perle si este jocul potrivit pentru tine de a juca daca vrei sa ai noroc. Jocul se bazeaza pe oala plina de aur cu leprechaun dragut. In timp ce jucati acest joc, veti avea sansa de a castiga premiul real in bani.

Chuggers Pot gratis joc ca la aparate online

 

La inceputul jocului, nu exista nici o modalitate prin care sa nu fiti captivat deodata cand veti vedea o leprechaun numita Chugger. Jocul in sine este plin de culorile curcubeului si grafica uimitoare. Jocul a capturat frumusetea oferita de curcubeu si are tonuri de profunzime si vibrante care radiaza dintr-un ecran.

Simbolurile slotului video

Fundalul jocului este alcatuit din arcul curcubeului si este afisat pe role si aici este locul unde se intinde logoul. Simbolurile jocului sunt frumoase si sunt stabilite in designul 3D. Face ca jucatorul sa simta ca se poate intinde si le atinge. Simbolurile jocului sunt alcatuite din simboluri legate de leprechaun. Acestea sunt trifoi patru frunze, harpa, oala de aur, curcubeu si toadstools. Altele sunt palaria verde a spiridusului si potcoava norocoasa.

Jocul aceste de pacanele are o muzica de fundal twangy, care este mai mult o tema irlandeza. Transporta jucatorul in Insula Emerald.

Jocul are loc pe 25 de linii de plata cu 5 role. Nu este nevoie sa activati astfel de linii deodata. Cate linii de plata alegi, va depinde de tine.

No comments

Leave a Reply