Alege Pacanele

Lizard Disco

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Lizard Disco

Jocul de cazino online Lizard Disco gratuitSlotul online Lizard Disco este jocul de cazino care are tema care nu este usor de gasit cu alte jocuri. Acest joc disponibil la PlayPearls, va da jucatorului o sansa de a se purta cu unele victorii. Jocul are loc pe 5 role, in care soparlele sunt pregatite sa inceapa sa danseze pe ringul de dans.

Jocul de cazino online Lizard Disco gratuit

 

Soparla gasita pe joc arata dragut si exista o suprasarcina de cutenta care te va face, vrei sa joci fara oprire. Jocul are simboluri speciale care ofera credite gratuite si o scatter. Prin obtinerea rotirilor corecte, puteti obtine 8, 15 pana la 40 de rotiri gratuite, in functie de numarul pe care l-ati potrivit.

Jocul nu include jocul bonus care pare a fi o oportunitate ratata.

Cum se joaca slotul onlline Lizard Disco

Pentru a incepe sa jucati, trebuie sa decideti cea mai buna valoare incepand de la 0.10 pana la 4. Aceasta inseamna ca puteti paria pana la 890 de credite. In cazul in care credeti ca este prea mult, puteti decide sa micsorati suma pariurilor sau puteti reduce cate linii de plata ati activat. Comenzile sunt de baza si se gasesc pe ecran. Exista, de asemenea, o optiune de redare automata in joc, dar nu inseamna ca puteti juca intotdeauna cu ea.

Acest joc de pacanele are variante mici cu titlu de volatilitate medie. Dupa ce ati decis sa jucati acest joc, atunci ar trebui sa asteptati sa vedeti soparlele petrecand si ceea ce trebuie sa faceti este sa asteptati si sa vedeti cat puteti face.

No comments

Leave a Reply