Alege Pacanele

Mayan Gold

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mayan Gold

Joaca gratis pacanele Mayan Gold onlineSlotul video Mayan Gold este un joc de cazino online dezvoltat de PlayPearls si este vorba despre aurul gasit in Imperiul Mayas. Jocul va va duce inapoi in aceasta regiune unde exista o cultura locala care este infloritoare si este oarecum uimitoare la un anumit nivel.

Joaca gratis pacanele Mayan Gold online

 

Jocul are 20 de linii de plata cu 5 role. Jocul s-a straduit sa arate autentic, ceea ce inseamna ca nu exista carti care sa arate plictisitoare. Acest slot video poate fi jucat pe diferite dispozitive.

Simboluri de joc

Pentru a juca, trebuie sa obtineti 11 simboluri si sunt acelea care au o valoare scazuta, in timp ce altele sunt de mare valoare. Un Mayan care ingenuncheaza si care poarta o coafura colorata de un anumit tip este la cea mai mica valoare. Jocul ofera doar 5 credite si atunci cand primiti cinci dintre ele.

Mayasul, care este decorat cu vopsea de fata alba si imbracaminte impresionanta pe cap, este cel care plateste 30 de credite in total. Cu toate acestea, prin obtinerea a cinci din simbolul scatter, atunci puteti obtine 40 de credite si un numar de rotiri gratuite. Numarul de rotiri gratuite depinde de cate simboluri primiti.

Exista, de asemenea, o salbaticie in acest joc. Aceasta este o pictograma care poate completa rotatia libera, atunci cand se intalnesc cu succes, va aduce suficiente victorii.

Pariul jocului poate fi setat numai pe 2 credite. Cu toate acestea, jucatorul care stabileste mai multi bani este capabil sa se bucure de mai multe victorii care pot ajunge pana la 80 de monede.

No comments

Leave a Reply