Alege Pacanele

Mafia Story

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Mafia Story

Mafia Story gratis joc ca la aparate onlineSlotul online despre povestea mafiei este jocul de pacanele potrivit pentru tine daca ti-au placut filmele noir cu un dans care vine cu el. Trebuie sa te alaturi bandei si sa incerci sa castigi mare in joc. Cu toate acestea, in cazul in care heist dvs. merge prost, va trebui sa se ocupe cu unele dupa. Trebuie sa te gandesti mai repede, ca sa iti poti face treaba.

Mafia Story gratis joc ca la aparate online

 

In joc, ar trebui sa te astepti sa vezi largile senzuale, politistii murdari, o inmormantare si suvitii ucisi. Acest joc dezvoltat de PlayPearls se bazeaza pe 5 role si ar trebui sa te astepti sa vezi lucrurile salbatice si dezordonate.

Pentru a incepe sa jucati, trebuie sa setati pariul pentru fiecare linie. Trebuie sa faceti clic pe valoarea pana la momentul in care puteti vedea numarul pe care doriti sa-l pariati. Se poate porni de la 0.10 pana la 4.00. Suma poate fi plasata pe fiecare linie de plata pe care o utilizati si depinde de dvs. pentru a va asigura ca setarea este corecta inainte de a putea face clic pe butonul de rotire.

Cum se joaca slotul online Mafia Story

Comenzile acestui joc de pacanele sunt simple si dragute, ceea ce face ca toata lumea sa se poata juca cu ea. Cel mai mare premiu pe care orice jucator il poate castiga este 1200 de credite. Pentru a castiga acest lucru, ar trebui sa primiti cele cinci simboluri ale nasului. Cele mai mici simboluri platitoare sunt un pistol de fumat si este, de asemenea, o risipa. Cu aceasta, veti obtine 40 de credite care vin cu 40 de rotiri. Aceasta inseamna ca, chiar daca nu castigi cu ea, rotirile gratuite maresc sansa de a castiga si mai mult.

No comments

Leave a Reply