Alege Pacanele

Jewel Bang

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Jewel Bang

Jocuri Pacanele Jewel Bang Online GratisSlotul online Jewel Bang este jocul de cazino bazat pe role de 5×3 si este gasit pe site-ul Platipus. Nu exista nicio schema complicata cu acest joc, iar scopul jucatorului este obtinerea combinatiei simbolurilor la liniile castigatoare. Suma castigata depinde de valoarea pariului in care combinatia castigatoare a debutat.

Jocuri Pacanele Jewel Bang Online Gratis

 

Slotul online are loc peste 10 linii fixe, iar castigul plateste din orice directie. Linia de pariere incepe la 2 si poate ajunge pana la ora 20.00. O alta caracteristica suplimentara a acestui joc include butonul turbo, butonul de redare automata si meniul de setari pentru a obtine o rotire rapida. In modul turbo, jucatorul poate alege pornind de la 10 pana la 1000 de rotiri.

Castigarea poate avea loc de la dreapta la stanga sau de la stanga la dreapta ori de cate ori simbolurile sunt adiacente. Victoriile trebuie inmultite cu pariul si in cazul in care exista multe combinatii castigatoare, cea mai mare combinatie va fi platita. Cu toate acestea, daca combinatia se gaseste pe linii de castig diferite, castigul va fi combinat.

Simboluri de joc

Din tema jocului, acest joc are 8 simboluri legate de bijuterii, in timp ce un simbol imens de diamant actioneaza ca un salbatic. Un simbol salbatic in expansiune se gaseste la simbolurile a doua, a treia si a patra. In cazul in care salbaticul se gaseste pe astfel de role, acesta se extinde pentru a ajunge la alte bobine si poate declansa o respingere.

Simbolurile sunt inele sclipitoare care au un topaz albastru, un inel de plata, un rubin si ametist. Altele sunt simbolurile cartii de inima, diamant, club si lopata.

No comments

Leave a Reply