Alege Pacanele

Richy Witchy

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Richy Witchy

Richy Witchy gratis joc ca la aparate onlineJocul de cazino Richy Witchy este jocul care are o tema magica proiectata de Platipus.

Richy Witchy gratis joc ca la aparate online

 

Un simbol important al acestui joc de pacanele este o vrajitoare si jucatorul trebuie sa se pregateasca sa vada cum face potiunea magica. Exista o animatie interesanta in joc cu designul intunecat care pastreaza aceasta tema. Partea dreapta a jocului este o runda bonus; acest lucru este in cazul in care jucatorii sunt in masura sa inscrie mai mare de plata din cauza caracteristicilor jocului.

Caracteristicile jocului de pacanele Richy Witchy

Jocul are 4 randuri, 40 linii de castig active cu 5 role. Jucatorul poate paria incepand de la 0,40 pana la 40 de dolari pentru o singura rotire. Acesta este motivul pentru care jocul este cea mai buna alegere pentru rolele mai mari. Cand pariul a fost setat, jucatorul poate utiliza optiunea Redare automata sau butonul Spin pentru a incepe redarea. Modul de redare Turbo face ca miscarea sa mearga mai repede.

Simbolurile din acest joc incep cu cele mai mici carti de plata care variaza de la 10 pana la A. Simbolurile tematice sunt o vrajitoare, o carte de vraji, potiuni si ciuperci. Cel mai mare castig este alcatuit din simbolul salbatic, dar jocul contine si simbolul scatter.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino Richy Witchy

Prin obtinerea a 3 sau chiar a moarelor imprastiate pe role, jucatorul obtine pana la 7 rotiri gratuite. Cand incepe jocul bonus, jucatorul trebuie sa aleaga un simbol care poate deveni simbolul salbatic secundar. Acesta este orice simbol, ci salbaticul sau imprastierea. Cu toate aceste simboluri speciale, jucatorul are sansa de a inscrie mare.

No comments

Leave a Reply