Alege Pacanele

Arabian Tales

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Arabian Tales

Jocul de cazino online Arabian Tales gratuitArabian Nights este un joc de cazino dezvoltat de Platipus si se bazeaza in mare parte pe o povestire despre Scheherazade cu povestile ei. Jocul are aceleasi caractere asteptate precum redeventele, pauperii, djinns si genii. Cu acest joc, este timpul sa mergeti in Orientul Mijlociu si acolo puteti petrece noaptea in hanul tematic arab. Este timpul sa va bucurati de cultura unica a jocului, in timp ce va bucurati de castig.

Jocul de cazino online Arabian Tales gratuit

Slotul video se bazeaza pe 6 role cu 50 de linii de castig. Nu exista jackpot progresiv, monede maxime si multiplicator.

Simbolul salbatic poate inlocui alte simboluri, dar un simbol bonus. Simbolul bonus poate aparea pe prima, a doua sau a treia rola pentru a incepe un joc bonus.

Jocul bonus include 3 runde. Primul pas este alegerea dintre cele trei usi si asigurati-va ca cea pe care o alegeti are caracteristica speciala din spatele ei.

Caracteristici speciale ale jocului

Rotiile gratuite au extindere in salbaticie, care se poate extinde pe o bobina si se va aluneca pe o noua bobina dupa fiecare rotire libera. In acest fel, poate inlocui toate simbolurile, dar nu un simbol bonus. La un alt nivel, vor exista 5 lampi magice pe care un jucator le poate alege numai una. Conform cu care alegeti lampa, puteti obtine 5, 7, 9, 12 si pana la 15 rotiri gratuite. O a treia runda este atunci cand o rotire libera ruleaza cu caracteristica aleasa. Prin obtinerea functiei bonus in rotiri gratuite, veti primi 5 rotiri suplimentare gratuite.

No comments

Leave a Reply