Alege Pacanele

Jade Heaven

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Jade Heaven

Jocuri Pacanele Jade Heaven Online GratisSlotul video Jade Heaven este jocul in care Casino Technology invita oamenii sa calatoreasca in istoricul Drum al Matasii pentru a putea vizita China unde pot descoperi cultura antica si bogatiile disponibile acolo. Nu numai jocul de pacanele da sansa de a castiga suficient aur, este, de asemenea, distractiv.

Jocuri Pacanele Jade Heaven Online Gratis

 

China Antica este tema care a facut obiectul altor jocuri si este intotdeauna apreciata. Jocul are loc in Palatul Imperial, unde totul este bogat decorat la etaje si pereti. Muzica din joc ajuta la infiintarea atmosferei si este ferm si traditional chinezesc. Tema este perfecta in timp ce jucatorul nu trebuie sa intre prea mult in universul jocului pentru a incepe sa joace.

Jocul de pacanele Jade Heaven are la baza 15 linii de plata si cinci role. Comenzile necesare pentru personalizarea jocului se gasesc in partea de jos a ecranului. Jucatorul trebuie sa ajusteze valoarea monedei utilizand butonul rosu corespunzator. De asemenea, creditul total poate fi ajustat aici. Pariul poate fi de 30 de monede si toate pot fi plasate pe partea stanga. Dupa ce ati configurat totul, jucatorul trebuie sa faca clic pe butonul Albastru de pornire, astfel incat rolele sa fie setate in miscare. Combinatiile castigatoare incep sa obtina trei si mai multe linii de castig active.

Simboluri de joc

Simbolurile jocului pornesc de la simbolurile inspirate de carduri, care pornesc de la ace la 9 si au caractere chinezesti. Alte simboluri sunt o broasca gasita pe monedele de aur, doua statui aurite pe Testoasa, Printesa, Print si Tigru.

No comments

Leave a Reply