Alege Pacanele

Milady x2

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Milady x2

Jocul de cazino online Milady x2 gratuitSlotul video Milady x2 este un joc despre Evul Mediu dezvoltat de Casino Technology. El il face pe jucator sa se gandeasca la comori, printesa si curti.

Jocul de cazino online Milady x2 gratuit

 

Numele jocului este neobisnuit, dar acest lucru are sens spre sfarsitul jocului. Pentru a juca, jucatorul este invitat mai intai sa stea si sa asculte povestile, sa asculte povestirile frumoasei printese si cavaleri curajosi. In timp ce faci acest lucru, jucatorul este capabil sa castige suficienti bani obtinand combinatiile potrivite.

Fundalul jocului de cazino se bazeaza pe Evul Mediu, unde exista un castel frumos in care traieste regele. Castelul este inalt in fundal si exista ziduri si turnuri robuste. Pe langa castel, exista un munti frumos inconjurat de zapada. Grafica arata frumos si ofera detalii in care jucatorul va incepe sa joace. Muzica se potriveste perfect cu atmosfera.

Jocul se bazeaza pe 5 role cu 15 linii de castig. Dupa ce ati setat valoarea monedei, atunci playerul ar trebui sa inceapa sa fie redat facand clic pe butonul albastru de pornire. Recompensele din joc; acestea vor fi adaugate la credit. Pentru a castiga chiar mai mare, jucatorul are sansa de a alege sa castige din nou castigul castigurilor.

Simboluri de slot video

Simbolurile jocului incep cu 9 si merg la un As, fonturile de pe carti arata rigide, oricum colorate. Alte simboluri sunt cavalerul care poarta un lant, un print, un trandafir frumos, un siret viclean cu un cal.

No comments

Leave a Reply