Alege Pacanele

Caribbean Adventure

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Caribbean Adventure

Caribbean Adventure gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Caribbean Adventure este jocul de cazino bazat pe tema exotica a lumii piratilor. Fundalul jocului este frumos si il duce pe jucatorul in ascunzatoarea piratilor de pe o insula in care sunt palmieri. Tamburul introduce jucatorul piratilor cu nava lor de pirati, cu pieptul de comori care este plin de aur si animale.

Caribbean Adventure gratis joc ca la aparate online

 

Jocul se bazeaza pe 3 randuri, 5 role si 10 linii de castig. Caracteristicile speciale ale acestui joc includ simbolul scatter si simbolul salbatic. Runda gratuita poate fi retrimusa si caracteristica jocului de noroc ii ajuta pe jucator sa-si coboare recompensele. Atmosfera jocului este creata de efectele sonore care au venit si cu fiecare castigatoare. Acesta este un joc care se simte ca si cum ar fi sofisticat si se adreseaza multor jucatori.

Jucatorii care sunt multumiti de tema piratilor, atunci se vor bucura si de acest joc. Imaginea este total evocatoare si prezinta piratii, cu o nava pirata, un papagal si o maimuta. Pieptul de comori este o salbaticie a jocului si poate sa inlocuiasca alte icoane daca poate combina combinatia castigatoare.

Cum se joaca slotul video Caribbean Adventure

Pentru a juca, jucatorul nu a setat pariul si valoarea monedei incepe la 5 si maximul este de 40 de monede. Linii de plata sunt fixate astfel incat nu este nevoie sa schimbati pozitia. Nu exista nicio decizie pe care o persoana trebuie sa o ia si poate juca imediat dupa ce linia de plata a fost activata.

No comments

Leave a Reply