Alege Pacanele

Circus Evolution

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Circus Evolution

Jocuri Pacanele Circus Evolution Online GratisSlotul video Circus Evolution are 20 linii de castig cu 5 role. Jocul de pacanele are multe caracteristici cum ar fi jocul bonus, multiplicatorul si rotirile gratuite. Jocul are o variatie scazuta si este bine pentru jucatorii care nu vor sa piarda prea mult timp fara a obtine o actiune castigatoare. Problema este ca castigul este scazut in comparatie cu alte jocuri.

Jocuri Pacanele Circus Evolution Online Gratis

 

Jocul de pacanele a fost conceput folosind o estetica moderna, dar simpla, cu grafica bidimensionala, care portretizeaza seria de artisti de circ, precum fetele dansatoare, tamerii de leu si barbatii musculare, impreuna cu un maestru al inelului. De asemenea, pariorii pot veni peste tigrul vicios cu elefantul romping atunci cand joaca jocul.

Jocul scoate in evidenta surprizele si emotiile circului. Figura de clovn salbatic inlocuieste alte simboluri din joc si ajuta la completarea liniilor castigatoare atunci cand le obtineti in jocul de baza. Biletele gratuite de spin activeaza rotirile gratuite online. Cu aceste jocuri, castigurile pot fi dublate utilizand un multiplicator de doua ori.

Caracteristicile jocului de pacanele

Slotul online are ultimul truc care poate fi dezvaluit si jucatorul il poate obtine cand primeste trei simboluri bonus. In jocul de joc bonus, jucatorul trebuie sa arunce sagetile pe tabla de filare care sunt acoperite in balon. Cand un balon este lovit, acesta poate recompensa mai bine castigurile bonus. Jocul bonus se va incheia cand numarul de aruncari date a fost folosit de jucator.

No comments

Leave a Reply