Alege Pacanele

China Long

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

China Long

China Long gratis joc ca la aparate onlineSlotul online China Long este in cautarea seninatatii si este o modalitate de a scapa din cauza sunetului linistit din Orientul Indepartat. Tot ce trebuie sa faceti este sa setati pariul pe aceste 5 role cu 25 de linii de castig. Grila acestui joc este grila de 5×3, cu simboluri orientale care pot usura calea jucatorului pentru a obtine jackpot evaziv.

China Long gratis joc ca la aparate online

 

Cand se incarca jocul, se deschide o matrice frumoasa plina de icoane orientale si sunt caligrafie chineza, dragoni chinezi, crapi koi, perle de lilieci si dragon. Fiecare dintre aceste imagini este personalizat pentru a se potrivi cu tema. O placuta de valoare mai mica este asociata cu cardurile, dar acestea arata cu litere infrumusetate. Cardurile arata decorativ si sunt atragatoare.

Icoanele Q si J sunt cea mai mica pictograma si pot recompensa monedele de 2 pana la 75 de monede in functie de numarul simbolurilor. Cel mai bun simbol al recompensarii este simbolul yang si yin si conduc la o suma de 1500 de monede.

Caracteristici speciale ale jocului de cazino

De asemenea, jucatorii pot obtine cea mai mare miza daca castiga cu placi bonus, imprastieri si salbatice. Aceste simboluri speciale sunt gheare de dragon, dragon chinezesc si o bata. Cand primiti trei sau mai multe lilieci, puteti obtine rotiri gratuite. Dragonul este salbatic si poate inlocui alte simboluri, dar nu simbolul bonus sau scatter. Cand ai trei gheare de dragon, atunci primesti o runda bonus.

Puteti paria incepand de la 0,01 pe linia de pariere, iar cel mai mare pariu poate fi de 2,00 de monede.

No comments

Leave a Reply