Alege Pacanele

Rainbow

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!
Joaca  pacanele pe bani real

Game Details

Rainbow

Jocul de cazino online Rainbow gratuitRainbow slot este un joc de pacanele ce are ca tema oala cu aur de la capatul curcubeului. Chiar daca nu este ceva real, este o tema foarte potrivita pentru un joc de aparat de slot deoarece fiecare curcubeu are cate o oala cu aur la fiecare capat.

Jocul de cazino online Rainbow gratuit

 

Rainbow este jocul de pacanele ce promite sa iti aduca mari castiguri pe masura ce pariezi. Jocul este plin de culor aprinse, flori frumoase si insecte dragute in culori violet, indigo, albastru, verde, galben, portocaliu si rosu.

Structura jocului este de 3 randuri, 5 role si 25 de linii castigatiare. Rolele sunt frumos ornate cu flori, iar fundalul este verde sub un cer albastru cu nori pufosi si un curcubeu in departare.

Modalitatea de joc

Dupa ce ai stabilit pariul, este momentul sa intri in joc. Actiunea incepe si vei afisa simboluri. Trebuie sa te informezi cu privire la valoarea simbolurilor. Simbolurile prezinta curcubeul, soarele, flori, dar si insecte. Toate sunt dragute, in special gargarita. Paianjenul dragut este simbolul bonus, iar trifoiul cu patru foi este simbolul wild.

No comments

Leave a Reply