Alege Pacanele

Bank or Prank

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Bank or Prank

Jocuri Pacanele Bank or Prank Online GratisBank or Prank este un joc de tip slot video distractiv, dar in acelasi timp amuzant. Acesta ofera peste 243 de moduri de castig. Jocul de cazino online vizeaza castigarea sau obtinerea unei glume. Daca nu puteti obtine bani, atunci veti primi un ou in fata voastra.

Bank or Prank Online Gratis

 

Jocul are caracteristici bune si daca doriti sa declansati o caracteristica de bonus speciala, va trebui sa colectati simboluri nebune si misterioase. Poti sa-ti inmoi picioarele in apa sau sa primesti banii.

Jocul de cazino este unul vesel si luminos, iar posibilitatea de a castiga jackpotul de 72000 de monede este suficienta pentru tine conectat jucatorul. Fundalul a fost stabilit cu o institutie bancara traditionala exterioara, iar simbolurile nu prezinta un aspect diferit al bancurilor sau al banilor, ceea ce inseamna ca acestea se pot incadra cu usurinta in tema generala.

Caracteristicile jocului de cazino

Pe langa bonusul misterului, veti obtine si alte caracteristici, cum ar fi bonusul pentru turneele gratuite, salbatice nebun si salbatice normale. Limita pariului este 0.40, iar pariul maxim este de 40.

Chiar daca exista multe caracteristici care trebuie luate in considerare in timpul jocului, simbolul salbatic este un lucru pe care trebuie sa-l pastrati in atentie. Acesta este reprezentat de simbolurile unei monede de aur, iar cel normal se va intoarce la 2,3 sau 4 role in timpul jocului normal.

Pentru a activa un simbol salbatic nebun, va trebui sa obtineti 3 simboluri. In timpul acestui joc, salbaticul nebun va ramane pe a 5-a rola si va permite utilizatorului sa colecteze si mai mult. Cand vei obtine 3 simboluri salbatice, vei primi 10 rotiri gratuite. Jocul are role 5×3 cu 20 de linii de castig.

 

No comments

Leave a Reply