Alege Pacanele

Devils

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Devils

Devils gratis joc ca la aparate onlineSlotul video Devils este un joc de pacanele cu estetica retro si este un aparat cu fructe clasic, care ofera machiajul de foc. Jocul are 5 tamburi cu efecte animate si caracteristici bonusuri calde. Aceste caracteristici sunt o salbatica extinsa, re-spin-ul bobinei si un multiplicator special.

Devils gratis joc ca la aparate online

 

Slotul poate parea frig de ceva timp si poate exploda in flacari cu actiunea castigatoare. Jackpot-ul jocului este egal cu 300x ori valoarea pariului pe fiecare linie. Jocul in sine are 10 linii de plata disponibile in fiecare directie.

Simboluri de joc

Icoanele jocului sunt capsuni ingrozitoare, struguri ingrozitori, prune periculoase, portocale odioase, lamai zdrobiti si cirese. Fructele lui Lucifer pot arata stralucitoare si frumoase si acest lucru este datorat designului grafic. Cu toate acestea, va puteti da seama ca au fost putred la baza. Pe masura ce rolele continua sa se roteasca, ar trebui sa tineti ochii la clopotul lui Beelzebub, deoarece icoana diavolului va aparea la role si poate sa comita atrocitatile ciudate care sunt intr-o forma de sporire a sanselor de a obtine bani.

Caracteristicile jocului de pacanele Devils

Cu acest joc de pacanele, jucatorul poate castiga folosind orice simboluri pornind de la dreapta sau stanga. Daca este vorba despre plasarea pariului la joc, jucatorii pot alege dintr-un numar diferit de optiuni pornind de la 0,10 pana la 50,00 de monede.

Cea mai mica oferta a jocului este de 6 ori pariul. Acest lucru este acordat daca jucatorul are trei icoane de cirese. Cel mai bun premiu este un multiplicator de pariuri de 300 de ori prin obtinerea a cinci semne de diavol din neon.

 

No comments

Leave a Reply