Alege Pacanele

Lord of Darkness

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

Lord of Darkness

Jocul de cazino online Lord of Darkness gratuitSlotul online Lord of Darkness are loc in noaptea de Halloween, dar puteti sa il jucati oricand, in orice zi. Este timpul sa va bucurati de acest joc de pacanele daca sunteti un jucator care iubeste groaza si ii place sa puna coltii albi falsi. Veti avea nevoie sa incercati extravaganta 3D care se gaseste sub pat.

Jocul de cazino online Lord of Darkness gratuit

 

Jocul este modern si are o subtila tematica colorata. Jocul are 25 de linii de plata cu 5 role. Fiecare parte a matricei este o femeie sau un barbat. Ei par a fi cetateni buni, dar s-au gasit intr-un spatiu gresit si intr-un moment gresit. Cu toate acestea, atunci cand isi scot palaria, se pot transforma in monstri. Barbatul si femeia sunt simboluri extra salbatice ale jocului, dar exista deja o icoana salbatica. Dar cand jucatorul castiga cu aceste doua, castigul se va tripla. Pariul minim al jocului este de 0,25, in timp ce maximul este de 50,00.

Impreuna cu wilds, jocul are un simbol bonus si este un sicriu in flacari. Chiar daca este infiorator, atunci cand o veti obtine, va aduce jocuri gratuite. Numarul de rotiri gratuite este egal cu numarul simbolurilor pe care le poate obtine jucatorul.

Jocul este excelent, dar poate fura in curand lumina reflectoarelor de la alt joc. Jocul isi pastreaza tema de groaza la inima si acesta este ceea ce vrea toata lumea care doreste un joc de groaza. In timp ce continuati sa jucati, veti ajunge intotdeauna sa va bucurati de acest joc.

 

No comments

Leave a Reply