Alege Pacanele

African Spirit

Fullscreen
Light Switch
0%
Joc încărcat, faceți clic aici pentru a juca jocul!

Game Details

African Spirit

Jocuri Pacanele African Spirit Online GratisJocul de pacanele African Spirit slot este jocul de tip slot video care reuneste tema magica neagra si a fost inspirat de artele intunecate, voodoo si blestemul vechi cu doctorii vrajitoare. In cazul in care nu sunteti prea superstitios, atunci veti putea sa va bucurati de acest joc slot prin toate ritmurile.

Jocuri Pacanele African Spirit Online Gratis

 

Cand va vor ajuta dumnezeii soarelui si zeii de ploaie, atunci veti putea sa curatati acest Spirit african asa cum ar fi trebuit sa fie. Exista un cantec tribal care este oferit zeilor si a fost capabil sa sigileze totul.

Caracteristicile jocului de pacanele African Spirit

Animatia si grafica jocului sunt bune si trebuie sa verificati detaliile gasite in sculpturile de lemn cu mastile terifiante care apar pe role ca simboluri. De asemenea, trebuie sa verificati cele doua torte de foc care ard in fiecare parte a rolelor, cu flacarile galbene care trimit mai departe noaptea cerului.

Coloana sonora este un pic curioasa si muzica incepe intr-o maniera rezonabila si devine apoi un teren interesant. Cateodata poti sa-i dai muzicii dorinta. Exista si alte elemente ale slotului video African Spirit care trebuie sa fie adunate si includ modul in care bobina se roteste.

Jocul de pacanele are 20 de linii de castig si pariul de linie poate fi setat pornind de la 0.01 pana la 5. Cel mai mare bet pe care un jucator il poate paria este de 100.

Joc de pacanele cu simboluri speciale

Simbolurile speciale ale jocului includ craniul antelope cu coarne intr-o masca albastra si el este scatterul. Salbaticul este un leopard care are ochi rosii, iar gura este deschisa sa ia muscatura. Simbolul bonus este un simbol de sulita.

No comments

Leave a Reply